СОЛОМОН - СОФИЯ ЕООД

СОЛОМОН - СОФИЯ ЕООД

ул. Княз Борис I 196, магазин 1
София,
България
23.3221366
42.7059878
UserLikes
Име: СОЛОМОН - СОФИЯ ЕООД
Адрес: София, ул. Княз Борис I 196, магазин 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.solomonsofia.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Животновъдство
Дейност:

Търговия с ушни марки за животни

Ключови думи: ушни марки за животни, идентификация в животновъдството, qflex, gepe geimuplast, ушни марки

Продукти

За нас

Фирма Соломон-София ЕООД  предлага висококачествени ушни марки за животни, произведени от GEPE-Geimuplast GmbH Германия www.solomonsofia.com


Нововъведения
Групата GEPE разработва и разпространява продуктите Q-flex® като марки за идентификация и радиочестотни транспондери, които се поставят на ушите на животните или болуси на преживните. В допълнение се предлагат и ушни марки, които едновременно дават възможност за идентификация на животните и вземане на тъканни проби за диагностика на потенциални заболявания.


Дизайн
Продуктите Q-flex® отговарят на всички изисквания на ISO9001 и на най-високите стандарти за идентификация в животновъдството.


Качество
Висококачествените суровини, които се използват в производството на ушните марки, гарантират съвършена устойчивост и в най-сурови условия и пълна функционалност за целия жизнен цикъл.


Надеждност
При поставянето на ушната марка се прави чист и гладък разрез, който заедно с осигуряващата отлична вентилация „женска“ част намалява риска от инфекция на раната и е в съответствие с изискванията за защита на животните. Фиксираното разстояние между „мъжката“ и „женската“ част предпазва ухото от прищипване и намалява до минимум неприятното усещане за животното. Уникалният устойчив на корозия пробивен връх е подсилен специално и се поставя с лекота, като впоследствие „мъжката“ и „женската“ част много лесно се въртят една спрямо друга. Гъвкавият дизайн и закръглените ръбове не позволяват на ушната марка да се заплете в обора, хранилките или храстите.


Функционалност
Лазерно изписаните цифри и баркод са устойчиви на износване и запазват ясния си контраст през целия жизнен цикъл на продукта.





 

Открийте ни в Google+